På baggrund af folketingsvalget i går aftes mobiliserer Revolutionære Antifascister, Antifascistisk Aktion og Antifascistiske Unge nu til demonstration i morgen.


Demonstrationen i morgen fredag d. 7. er planlagt til at starte kl 17 på Blågårds Plads og gå til Christiansborg Slotsplads.

I indkaldelsen skriver arrangørerne:

Efter valget – Ingen platform for racisme

Efter valget i går fik rød blok størstedelen af stemmerne, men vi ved alle sammen godt at det ikke er på Christiansborg de ægte forandringer starter. Politikerne er drevet af en højreorienteret populisme og vi har tilpas nok gange set brede flertal vedtage racistiske love. Derfor går vi på gaden imorgen for at vise at vi står sammen mod racismen og splittelsen og for et mangfoldigt samfund med plads til alle.

Vi ønsker et samfund hvor alle er lige og uden anden-og tredjerangsborgere. Alle skal have ret til ordentlige leve vilkår og et trygt sted at bo! Vi vil ikke finde os i at vores medmennesker skal bo i lejre og centre! Vi accepterer ikke “ghetto”-listen og angrebet på de almene lejeres rettigheder og boliger.

Vi skal huske historien og kæmpe imod gentagelser af dens dystre kapitler. Derfor må vi stå sammen, for kun sammen kan vi ændre samfundet i en radikal og socialistisk retning, det kommer ikke til at ske fra Christiansborg. Vi må gå forrest, vise politikerne at nok er nok! Vi finder os ikke i umenneskelig behandling, uanset hvor man er fra, uanset hvem man er og uanset hvor man bor!

Vi ses på Blågårds Plads!

Se eventet på facebook her

Der er ikke flere tekster