Stop nazikoncerten: Naziband i Pumpehuset***

Det svenske Nazi-blackmetal band, Marduk, spiller i Pumpehuset i aften. Marduk har forbindelse til organiserede nazister og deres fans dukker op med nazisymboler og anti-antifa budskaber på deres tøj.


Blackmetal-genren har været plaget af flere bands og fangrupperinger med nazitendenser. Pumpehuset ved godt at dette er tilfældet, og burde have været opmærksom på, at bandet Marduk var problematisk, deres eventbeskrivelse taget i betragtning. I Pumpehusets egen beskrivelse af aftenens arrangement beskrives bandet således:

“Marduk har siden deres sidste københavnerbesøg i 2013 udgivet både “Frontschwein” og “Viktoria”, der på hver deres måde beviser, at Marduk, efter mere end 25 år på scenen, stadig holder black metal-fanen højt. Bandets altoverskyggende lyriske tema og æstetik har siden hovedværket “Panzer Division Marduk” fra 1999 bevæget sig omkring og været inspireret af uhyrligheder fra Anden Verdenskrig og Det Tredje Riges propagandamaskine. Tematikken bliver videreført på Marduks seneste fuldlængde “Viktoria”, der både indeholder klassiske Marduk-kvaliteter, som maskingeværsalver af blastbeats, nådesløse sorte riffs og Mortuus’ karakteristiske raspende growl, men også viser bandet fra en tungere side med numre som “Tiger I” og “Silent Night”.”

Pumpehuset er blevet gjort opmærksom på, at de lægger spillested til et naziband, men har endnu ikke valgt at aflyse koncerten. Hjælp dem med at træffe den rigtige beslutning.

Hvad kan du gøre?

Spred budskabet og gør koncerten til en lortesag for Pumpehuset. Du kan skrive til dem på Facebook og  Instagram eller give dem en lorteanmeldelse på Tripadvisor

Der er ikke flere tekster