KNK: Tyrkisk bombardement massakrer civile på picnics i Sydkurdistan.***

Tyrkisk artilleriild har dræbt 9 civile og såret 26, der hyggede sig med picnics i det landlige Sydkurdistan (det nordlige Irak). Den tyrkiske besættelseshærs bombning af regionen har i stigende grad været rettet mod civile områder og har resulteret i mange dræbte civile.

af Kurdisk National Kongres.

Turister fra det centrale og sydlige Irak, der besøgte et populært picnic sted i Derkarê-kvarteret i Zaxo, var ofre for en spærreild af granater fra den besættende tyrkiske hær. Tyrkiet, som bombede sommerferiestedet i Perex-landsbyen i Derkarê-underdistriktet, i Zaxo-distriktet i Duhok-provinsen i Sydkurdistan, dræbte  9 lokale turister og sårede mere end 26 lokale turister.

Perex-landsbyen bruges ofte af turister fra de centrale og sydlige dele af Irak. Landsbyen Parex blev ramt af morter- og haubitsartilleri for tredje gang i juli.

Vi har altid advaret det internationale samfund om, at den tyrkiske stats operationer i området er årsag til ustabilitet og ødelæggelse. Den tyrkiske hær har brugt kemiske våben i dens aktioner, og manglen på reaktioner fra internationale organisationer og stater har opmuntret Tyrkiet til at udføre massakrer i området.

Tyrkiet har eskaleret deres angreb på Irak og Syrien, og fortsætter med at dræbe civile i begge lande. Denne her, nyeste, massakre af civile, hvor Tyrkiet har blod på hænderne, er uacceptabel og skal visses modstand imod.

Der er ikke flere tekster