Internationalt: Svensk-tyrkisk angreb på menneskerretighederne!***

Den svenske sikkerhedstjenste (Säpo) har i forgårs kl.05 udført et razzia og anholdt den kurdiske aktivist Zinar Bozkurt. Zinar kom til Sverige som arbejdene da han var kun 18 år gammel.
Gennem sin tid i Sverige har Zinar arbejdet, studeret og boet med sin partner. Säpo har i deres forhør af Zinar snakket omkring hans sympati til HDP, YPG, YPJ og nogle enkelte udtalelser
på Facebook som var rettet imod ISIS og deres krig mod Kurderne i Kobani i Rojava for 7 år siden.

Zinar risikerer en lang fængselsstraf i Tyrkiet. Han kommer til at blive udsat for grov tortur. En udvisning af Zinar er i strid med udlændingeloven og alle internationale konventioner Sverige har underskrevet

Der her er en eftergivelse til diktatoren Erdogan, inden hans besøg i Sverige, i næste uge. Det er velkendt at Erdogan udruster ISIS terrorister med alle midler, ikke kun imod Kurderne I Mellemøsten men især imod Kurderne i Europa og Afrika. Det var PKK, YPG og YPJ guerilla som stoppede og besejrede morderne.

Nu bliver frihedskæmperne og deres sympatisører ofret til det tyrkiske regime for at få NATO-medlemskab. Den svenske retsstat bøjer sig for en diktators umenneskelige krav.

Det svenske folk skal vide, at den grusomme tyrkiske stat udfører sin krigs- og afpresningspolitik mod kurderne og oppositionen med militær og politisk støtte fra NATO. Uden NATO’s hjælp og støtte kan det tyrkiske regime ikke føre sin krig videre en eneste dag. Derfor skal den svenske stat stille krav til NATO og ikke sidde og forhandle med et diktatur.
Gennem denne aftale er det ikke kun de kurdiske aktivister og oppositionelle, der ofres til diktaturet, men det svenske demokrati, ytringsfrihed og retsstatsprincipperne.

Vi opfordrer alle svenske partier, det svenske folk og menneskerettighedsaktivister til at stoppe Zinars deportation øjeblikkeligt!

Oprindeligt bragt hos internationalt forum.

Der er ikke flere tekster