Her er en liste over de nyeste links, som er lagt på hele Socialistisk Biblioteks site. Listen bliver revideret online løbende, og udgivet/slået op på Facebook (og nu også på Konfront) ca. hver 3-4 uge, når der er 15-20 links.


Af Socialistisk Bibliotek
Listen over nyeste links

Du finder listen over NYESTE LINKS her: www.socbib.dk/nyeste-links-p-socialistisk-bibliotek

Ca. halvdelen linkene er til danske artikler og medier.

Om de nyeste links

Der er flere af de 20 links på denne liste, som er nye datoer på bibliotekets tidslinje, bl.a. om den afdøde svenske forfatter Sven Wernström (1925-2018) og præsidentvalget i Brasilien. Generelt er det dog ikke nyheder, vi linker til, men opsamlinger af begivenheder – det kan være nyere begivenheder, men de er som regel af ældre dato.

Således bærer denne liste selvfølgelig præg af, at der er blevet skrevet en del i de progressive medier eller af progressive folk om 100-året for 1918, som både var afslutnings-året for Første Verdenskrig og et revolutions-år. Et år som også gav sig udtryk i Danmark, bl.a. med “Stormen på Børsen” og “Slaget på Grønttorvet” og generelt med en stor aktivitet på arbejderklassens venstrefløj samt blandt de arbejdsløse og syndikalisterne.

På listen har vi også altid nogle links til nye “tunge” internationale tidsskrifter, som bringer teoretiske/historiske artikler, ligesom vi normalt nævner og linker til nyopstartede internationale tidsskrifter (mest engelsksprogede).

Det fremgår også af listen, at vi er glade for at nævne film og instruktører samt tv- og audio-udgivelser, som f.eks. podcasten til sidst på denne måneds liste.

socbib.dk

facebook.com/socbib

Der er ikke flere tekster