Protesten fortsætter

Den Syriske Forening i Danmarks sit-in protest foran Christiansborg er blevet forlænget med to uger, og de har brug for hjælp til at fortsætte protesten. Du kan blive involveret ved at møde op på Thorvaldsens Plads d. 15 juni kl. 17


I lørdags, d. 12 juni, gik SFD og kammerater igen demonstration fra Slotspladsen ved Christiansborg og rundt i byen for at gøre opmærksom på de uretfærdige og usikre udvisninger, som flere syrere i Danmark står overfor. Demonstrationerne foregår i forlængelse af sit-in protesten, som indtil videre har varet i en måneds tid. De meddeler, at protesten er blevet forlænget, og kalder i samme omgår på flere og nye aktivistiske kraften, for at understøtte aktionen:

“Den syriske sit-in på Christiansborg Slotsplads fortsætter i minimum 2 uger mere, og vi har brug for nye folk, der har tid og lyst til at støtte op!
Hvis du har mulighed for at hjælpe til i løber af de næste par uger, og hvis du vil støtte de syriske demonstranters kampagne imod den danske regeringens inhumane politik, så mød op på Bertel Thorvaldsens Plads på tirsdag kl. 17:00 for at blive mere involveret. Uanset om du allerede har været frivillig til de sidste ugers sit-ins eller hvis dette er dit første møde, så er du mere end velkommen!
Nogle af de støtteaktiviteter du kan blive involveret i er organisering af mad, sikkerhed, presse/social medier, musik og andre events. Særlige evner er værdsatte men ikke nødvendige- den vigtigste ting er energi og entusiasme!
Vi glæder os til at se jer!”
Der er ikke flere tekster