Blog: Party Rebels -Vi er for farlige til Facebook!***

Facebook har slettet siden Party Rebels og alle de profiler tilhørende administratorer til siden. På nuværende tidspunkt er det ikke sandsynligt vores side bliver genoprettet eller at vi får en forklaring fra facebook på hvad vi har gjort forkert.


Det er dog nærliggende at tro at et af vores to valgkamps-events var årsagen. I det ene event er Valgtæsk #FV19 En fest på Jagtvej 69 hvor vi symbolsk vil tæske politikerne i stedet for at fejre dem. Det andet event var en adbust konkurrence hvor folk kan tage billeder af kreative rekonstruktioner af alle politikernes valgplakater. Ingen af eventsne er ulovlige selvom de begge var provokerende.

Når facebook vælger at slette vores side skal det ses som en del af en trend hvor nettet på sociale medier strammes mere og mere overfor grupper der ønsker at lave verden grundlæggende om. Det gælder for både højrefløjen og venstrefløjen. Facebook er et kapitalistisk produkt der eksisterer for at sælge data om brugerne til højestbydende. De vurderer hvad de sletter alt efter hvad der tjener deres kunder bedst. I disse tider tjener facebook gode penge på at stoppe store partiers reklamer ind i hovederne på den bedst modtagelige målgruppe. Derimod tjener de intet på sjove billeder af hvad folk laver af adbusts imod de selvsamme partiers reklamer i gadebilledet.

Facebook bliver dagligt et dårligere værktøj for os der vil en bedre verden. Derfor opfordrer vi alle aktivist grupper til at opprioritere alternative medieværktøjer som signal, Dukop.dk, konfront, solidaritet, riseup osv. Det er ude i samfundet forandringerne sker. Det er til festerne du netværker bedst. Din tilstedeværelse til en vigtig demo er mere værd end tusind likes!

Vores kamp stopper ikke her. Du kan stadig sende dine billeder af seje adbusts til os på mail adressen partyrebels@riseup.net eller på vores instagram @party.rebel. De vil blive udstillet på instagram og i et galleri her på Konfront.dk

Derudover ser vi frem til at kåre vinderne og sætte gang i valgaftenens fedeste fest d. 5. juni kl 19 på Jagtvej 69.

Dukop.dk:

Valgtæsk #FV19

Adbust konkurrence

Twitter

Instagram

 

 

Der er ikke flere tekster