Kaos Krøniken I: optegnelser over usynliggjorte oprør***

I Konfront viderebringer vi et virvar af forskellige perspektiver, ideer og tekster fra den udenomsparlamentariske venstrefløj, vi opfordrer ikke folk til at bryde loven men til at passe på sig selv og sine kammerater og tænke selv!

 

AF Kaoskrøniken

Vi tror på, at vi lever i et øjeblik, hvor vores modstand har utrolige mange muligheder for at fortsætte og optrappe kampen for en befriet og sundere levende verden. Især på grund af det befinder vi os under intensiveret angreb af virksomheder, regeringer og akademiet som sigter mod at undergrave og absorbere vores kampe i deres ‘grønne’ dødsdrift, der vil kun høste fornyet tilintetgørelse over vores territorier og liv.

Kaoskrøniken er skabt for at dele information om de altid igangværende, vilde oprør i denne sociale krig*, som hverken mainstream-medier, eller mange alternative venstreorienterede og klima-kredse i Skandinavien spreder. Vi nærer ikke noget nag (indtil videre) over for disse kredse, da vi mener, at de fleste simpelthen aldrig hører om disse begivenheder.

Vi vil have dig til at vide, at du ikke er alene, men at du sandsynligvis er en del af et globalt oprørisk netværk. Kast dig venligst ind i de aktioner, som vi dokumenterer!

* Hvad vi mener med ‘sociale krig’?
Når vi skriver om social krig, mener vi, at statsplanlæggerne ser samfundet i en permanent tilstand af modstand mod etableret autoritet, og derfor er de nødt til evigt at gribe ind for at absorbere, institutionalisere, overvåge og på andre måder pacificere befolkninger i deres modstand for at forhindre at de blive mere militant eller oprørisk.
Det er ikke en krig mellem “alle mod alle” eller mod naturen, men statens (og i forældede vendinger, bourgeoisiets) krig mod samfundet.

Månedens Læseanbefaling:
Accomplices Not Allies: Abolishing the Ally Industrial Complex fra Indigenous Action handler om kritiske, antikoloniale perspektiver på aktivisme, aktivistiske identiteter og solidaritet. I stedet for “allierede” argumenterer zinen i stedet for “medskyldige”, der angriber koloniale strukturer og idealer, og som realiseres gennem gensidigt samtykke og tillid.

 

Tidslinje:
Det ville være umuligt at nævne hver eneste handling, der er sket i de seneste måneder, da der er for mange, og fordi mange af disse historier forbliver ufortalt. Vi indsamler et par aktioner her med en speciel fokus på Europa, fra forskellige websteder (som du kan finde i slutningen af siden).

16 Dec, Rom (Italien)
To biler i virksomheden Sirti, der er specialiseret i design, konstruktion og vedligeholdelse af store telekommunikationsnetværk, går op i røg. Handlingen blev hævdet i begyndelsen af februar af nogle tilhængere af Cult of Fire, især i solidaritet med forskellige anarkister undertrykt eller fængslet i flere lande i verden, ved at ende med ”Lad anarkiet sprede sig! Må det bedste af alle verdener falde!

7 Jan, Echirolles (Frankrig)
I Isère havde vi et natbesøg på A480 -byggepladsen: Konstruktionsudstyr, der er beskadiget og videoovervågningskamera, der blev revet af. Mærker ““No to the A80” og “Piolle [den grønne borgermester] get out” blev fundet på stedet.

15 Jan, Athen (Grækenland)
I syv forskellige kvarterer smadrede anarkister vinduerne fra det offentlige elektricitetsfirma Deh, en politistation, to supermarkeder og ødelagde fem kontantmaskiner. Flyers med slogans som “modstand mod kapitalistisk barbarisme” eller “fri adgang til elektricitet, vand og sundhed for alle”. Handlingerne var i solidaritet med den anarkistiske fange Haris Mantzouridis, anklaget for et røveri

31 Jan, Wien, (Østrig)
Seks umærkede politibiler blev sat i brand foran centralkontoret for bekæmpelse af menneskehandel og migrant smugling, den fælles operationelle styrke (JOO), som er en del af det føderale kriminelle politikontor.

1 Feb, Malmö, (Sverige)
En trailer til det multinationale energiselskab Shell brændes om natten af gruppen “Death
to Tyrants”, i solidaritet med opstanden i Kasakhstan, hvor virksomheden udnytter olie og gas.

10 Feb, Dresden (Tyskland)
Et køretøj fra byggefirmaet Hentschke Bau, der er involveret i opførelsen af fængsler som det, der i øjeblikket er under opførelse i Zwickau-Marienthal, er sat i brand på det bageste dæk under tanken.

12 Feb, Charleroi (Belgien)
I løbet af natten har en brand målrettet bygningen, der huser virksomheden Partena, et af de største konsulentfirmaer i menneskelige ressourcer i landet. Ilden siges at være sat i arkiverne, der er gemt i bygningens underjordiske niveau.

28 Feb, London (Storbrittanien)
Fasaden på et nyt fuldautomatisk Aldi -supermarked blev ødelagt med sten, hammere og maling.

2 Mar, Melilla (Marokko/Spanien)
Omkring kl. 9 begynder omkring 2500 migranter at angribe de enorme pigtrådhegn fra denne ydre grænse af Europa ved hjælp af stiger, kroge og pinde for at afvise de marokkanske sikkerhedsstyrker. 490 af dem formåede at komme ind i Spanien, mens 16 medlemmer af de spanske sikkerhedsstyrker blev såret i processen.

8 Mar, Buir (Germany)
I grusvaskanlægget, der tilhører Rheinische Baustoffwerke Consortium, har 6 eller 7 konstruktionsmaskiner (gravemaskiner og andre) deres vinduer smadret, mens deres kabler og rør er skåret. En kommunikation siger: ”Det er mere end sandsynligt, at der er en forbindelse til RWE -kulmine ved siden af skoven. Endvidere har ekstraktionen i dette stenbrud ødelagt livsmiljøet for alle slags arter. Så mange grunde til at angribe! Lad os afslutte med civilisationen, for anarkisme.”

10 Mar, Elst (Holland)
I provinsen Gelderland er en relæ-antenne ved siden af motorvejen A325 sat i brand og
ødelagt i løbet af natten. Den næste dag, i den samme provins, antages en brandbombe ved foden af en relæantenna i Lunteren ikke.

21 Mar, Berlin (Tyskland)
I morges, før Tesla produktionsstart i Grünheide, blev pendlertrafik af ​​RE1 til Falkensee saboteret af en brand inden for sigtbarhed af S-Bahn Wuhlheide. Formålet med sabotagen var de 3000 pendlere, der arbejder i gigafactory.

23 Mar, Berlin (Tyskland)
Brandstiftelse på “SPIE” firmabil. Vi sætter ild til en SPIE -bil i Prenzlauer Berg. SPIE deltager internationalt i konstruktion og drift af fængsler og andre faciliteter med det formål at total overvågning og kontrol.

29 Mar, Hamburg (Tyskland)
SUV’er, Strabag -gravemaskine tændt og smadrede vinduer ved Vattenfall! Det er på høje tid at sænke CO2 -emissionerne og skift tankegangen: væk fra den kapitalistiske vækst-tvang til et miljøvenligt socialt samarbejde. Fordi appellerne og protesterne fra klimabevægelsen hidtil ikke har opnået nogen virkning, er vi nu nødt til at træffe klarere aktioner.

4 Apr, Hannover (Tyskland)
Om natten den 4. til 5. april blev nogle SUV’er afvæbnet i Zooviertel. Kampagnen fandt sted i anledning af offentliggørelsen af ​​den tredje del af den nye IPCC -rapport.

4 Apr Bremen (Tyskland)
Smørsyre til Rheinmetall, Bundeswehr og Told! På 4.4.22 distribuerede vi smørsyre i indgangsområdet Rheinmetall am Osterdeich 108 i Bremen. En uge før den 28. marts, 200, ramte vi det vigtigste toldkontor med sten og hældte smørsyre i kontorlokalet. Fokus var rådgivningscenteret for Bundeswehr i bygningen.

16 Apr Berlin (Tyskland)
Sten og farve mod Sanus AG! Natten den 15. til 16. april viste vi vores vrede over udsættelsen af Kopi Wagenplatz i et kort øjeblik af raseri. Vi kastede sten og farvede et af Sanus AG -porteføljeprojekter i Bluecherstr 12. Så længe levende samfund bliver kastet ud i den kolde interesse for hovedstaden, vil vi forblive vrede.
20 Apr (Rusland)
Molotov-cocktails blev kastet på det militære registreringskontor i Mordovia. Aktionen følger mange brandstiftelser imod militæret de sidste uger.

30 Apr Genève (Schweiz)
Bygningen, der huser kontorer for to arbejdsgiverforeninger: Unionen af Genève-arbejdsgiverforeninger (UAPG) og Federation of Roman Companies (Iron) er blevet angrebet med graffiti.
27 Apr (Frankrig)
Koordinerede sabotager, der påvirker internettet i en stor del af Frankrig. Flere netværk, der forbinder internetinfrastrukturen i store franske byer blev skåret natten over i et kort interval.

Der er ikke flere tekster