1. MAJ BALLADESTATIONEN: OPEN CALL!***

Vær med til at fylde Balladestationen med antifascisme og kampgejst fra alle vinkler i 2021.


I år er Antifascistisk 1. maj i Fælledparken samt demonstrationen aflyst, men heldigvis laves der igen i år live radio på kampdagen.

I den forbindelse leder vi efter venstreradikale organiseringer, affinity grupper eller enkeltpersoner, som har noget på hjerte. Vi leder efter politisk indhold, som er venstreradikalt og har relevans for 1. maj og/eller antifascisme. Hvad enten det handler om queer, køn og krop, eller racialisering og diskrimination, klassekamp, klimakamp og kamp mod stat og kapital!

Man kan bidrage på mange måder – det er kun fantasien, der sætter grænser. Det kunne for eksempel være med et interview i radiostudiet på dagen, en reportage fra jeres aktion, en kamptale, et videklip eller en lydfil, kunst eller musik.

Vi leder specifikt efter musikere, som har lyst til at få spillet en sang i radioen eller komme ind til en snak om deres musik. Send os en sang, en koncertvideo eller nogle tekster og vær med til at skabe kampstemning på Balladestationen.

Vi er særligt interesserede i grupper og personer, der er aktive udenfor København eller udenfor Danmark. Man kan være med live via telefonopkald, hvis man befinder sig andetsteds end København.

Hvis du har lyst til at bidrage eller har gode ideer, så skriv til os på redaktion@konfront.dk.

 

Der er ikke flere tekster