Nazikonference: Nazihotellets bagmænd har hyklerisk CSR-politik***

På lørdag samles 200 nynazister i Comwell konferencecenter på Vestamager. Bag konferencecenteret stå firmaet BC Hospitality Group, der i 2018 vandt Københavns Erhvervspris for deres CSR (Corporate Social Responsibility).


BC Hospitality Group er den overordnede virksomhed, der står bag Bellacenter-klyngen. Herunder Comwell Conference Center, der på lørdag lægger hus til det nynazistiske Alternativ för Sveriges valgkonference.

Læs også: Comwell lægger hus til nazikonference

I kategorien ’Miljøansvar, CSR og socialøkonomiske virksomheder’ vandt BC Hospitality Group i 2018 Københavns Erhvervspris. I den forbindelse blev der lagt vægt på at “BC Hospitality Group sætter en høj standard for andre i branchen i forhold til bl.a. integration. Virksomheden har p.t. 79 forskellige nationaliteter ansat og har skabt en mangfoldig, inkluderende og fleksibel arbejdsplads.”

Af BC Hospitality Groups CSR-politik, med fokus på menneskerettigheder fremgår under punkt 4:

“Vi vil advisere og fremme mangfoldighed på arbejdspladsen, og diskrimination vil ikke blive tolereret.”

BC Hospitality Groups må spørge sig selv hvordan man stik imod højtidelige erklæringer om ikke at tolerere diskrimination, kan invitere 200 nazister ind i varmen?

Hykleri

Hvad er en CSR-politik værd, når den ikke holdes i hævd?  Hvad skulle det være værd at fortælle sine ansatte at man har deres ryg, for så at tvinge selvsamme ansatte til at skulle opvarte Nazi Heino og hans 199 venner? På den baggrund fremstår hele sagen som et komplet tillidsbrud i forhold til de ansatte, kunderne og lokalsamfundet.

Det gør virksomheden til hyklere. Det viser endnu en gang hvor lidt man kan lægge sin tillid til virksomheder som BC Hospitality Group hvor mennesker tryghed systematisk tilsidesættes for profit. BC Hospitality Group må holdes op på deres politik og aflyse nazikonferencen lørdag.

Hvad kan du gøre?

Spred budskabet og gør konferencen til en lortesag for Comwell. Du kan ringe til Comwell på 70 274 274, skrive til dem på info@comwellconferencecopenhagen.dk eller give dem en lorteanmeldelse på Facebook og Trustpilot.

Revolutionære Antifascister og Antifascistisk Aktion mobiliserer til modstand

På facebook mobiliserer Revolutionære Antifascister og Antifascistisk Aktion til modstand og skriver blandt andet: I Sverige er de organiserede nazister blevet afvist, og det er vores mål, at de skal føle sig mindst lige så uvelkomne i København! Vores by skal ikke agere platform for, at de kan udvikle deres hadske politik!

Tiden er knap! Find sammen med din affinity-gruppe og mød op foran Comwell konferencecenter kl. 14.30 på lørdag. Vær mobile, snør løbeskoene og hold jer i området omkring Comwell eller søg ind i bygningen og forstyr arrangementet på andre kreative måder.

Åbent infomøde om modstand mod nazisternes konference finder sted på torsdag d. 14/3 kl. 18-19 i BumZen, Baldersgade 22, 2200. Spred ordet!

Se facebookeventet her

Der er ikke flere tekster