Naziburger: Højreekstremist åbner burgerbar i Nordvest***

Et af Nye Borgerliges fremtrædende folketingskandidater har overtaget cafélokaler ved Nørrebro Station.


For få måneder siden agiterede hun mod muslimer og islam. Nu har hun åbnet en burgerbar i Københavns Nordvest-kvarter.

Anahita Malakians, der har en fortid i Venstre, var en af Nye Borgerliges store profiler i valgkampen. Hun blev partiets stemmemæssige topscorer i hovedstadsområdet med 532 personlige stemmer. Det rakte dog langt fra til en plads i Folketinget, da partiet som bekendt ramte langt under det forventede resultat. Med kun 2,36 procent af stemmer fik partiet kun fire mandater.

Den manglende folketingsplads har givet Anahita Malakians god plads i kalenderen. Den har hun brugt på at åbne en burgerbar kaldet The Barn i Nordvest lige på grænsen til Nørrebro. Hun overtog for nylig lokalerne i den gamle Cafe AE i det grå S&E-hus på hjørnet af Nordre Fasanvej og Frederiksundsvej.

Anahita Malakians poserede kort før folketingsvalget blev udskrevet på et foto sammen med den kendte højreekstremist Lars Grønbæk Larsen. Larsen har ifølge Researchkollektivet Redox været involveret i blandt andet Dansk Front, Vederfølner, Rightwings og Danish Defence League. I oktober 2016 afslørede Berlingske, at Lars Grønbæk Larsen var medlem af Nye Borgerlige, hvilket fik ham til selv at melde sig ud af partiet. På Facebook har Lars Grønbæk Larsen dog efterfølgende givet udtryk for, at han alligevel ser en fremtid i partiet

Anahita Malakians nye burgerbar havde officiel åbningsfest i den forgangne weekend.

Den 2. maj opdaterede Lars Grønbæk Larsen sit profilbillede på Facebook til et billede han tidligere samme dag havde fået taget sammen med NBs folketingskandidater Anahita Malakiens og Tom Andkjær. Screenshot.

Der er ikke flere tekster