International solidaritet: Global solidaritetsdag for Abdullah Öcalan 11. december***

Kurdere over hele verden appellerer til menneskerettighedsforkæmpere om at støtte solidaritetsdemonstrationer den 11. december.

 

Af Fey-kurd, Sammenslutningnen af Kurdiske Foreninger i Danmark

Den Europæiske Kurdiske Demokratiske Samfund i EU, har udsendt en pressemeddelelse i forbindelse med den internationale menneskerettighedsdag den 10. december. De opfordrer mennesker over hele verden til at organisere sig omkring demonstrationer den 11. december for at rejse kravet om frihed for Abdullah Öcalan.

“Internationale initiativ ‘Frihed for Abdullah Ocalan – Fred i Kurdistan’ ønsker, at 10. december bliver hvert år en globalt aktion kampagne “Verdens Frihedsdag for Abdullah Öcalan.”Initiativet Frihed for Abdullah Ocalan” er dannet af sociale bevægelser, fagforeninger, akademikere og kunstnere.

For nyligt har Europarådets Ministerkomité (CoE) truffet en beslutning for Abdullah Ocalan med henvisning til CoE’s beslutning den 2. december om Gurban Group-sagen, der omfatter sagen om Abdullah Öcalan. Rådet har givet Tyrkiet en frist til september 2022.

Det er ikke acceptabel!

Herboende kurdere opfordrer enkeltpersoner og organisationer til at udtrykke deres støtte til løsladelsen af Abdullah Öcalan og alle politiske fanger.

Vi inviterer og opfordrer menneskerettighedsforkæmpere over hele verden til at organisere sig solidaritets aktioner og begivenheder i deres lande den 11. december for at appellere til løsladelse af Öcalan.

Vi opfordrer FN til at sikre implementeringen af UDHR, som inkluderer Öcalan og alle kurder.

Lad os rejse kampen for ABDULAH Öcalans FRIHED

Ocalan; https:// act-for-ocalan.com

 

Der er ikke flere tekster