Medier DukOp.dk 2.0: Nyt site og udvidelse til Sydfyn, Århus og Konfront!***

DukOp.dk 2.0 er i luften. Med både nyt layout, udvidelse uden for København og samarbejde med Konfront! Læs her om de nye funktioner og kom til vores lanceringsreceptioner på tirsdag den 3. maj.


Af Dukop

 

Siden 2010 har Duk Op arbejdet for at gøre det nemmere at blive involveret og involvere andre i fede aktiviteter og arrangementer uden at være afhængig af at have en stor pengepung til reklamer eller være underlagt de store SoMe firmaers luner, algoritmer og censur! Vi startede som en trykt pamflet og kom med i det hedengange Dit Zine. I 2015 fik vi en webside og nu har vi fået en ny!

Hvis du tidligere har brugt siden vil du mest lægge mærke til, at siden har fået sig et nyt fresh look. Men der gemmer sig også nogle større og mindre forbedringer. Den største ændring på siden er vores nye ”Sfære” koncept. Duk Op udvider nemlig til Aarhus og Sydfyn, hvor seje aktivister har valgt at joine kampen for mindre Facebook og mere selvorganisering.

Du vil have mulighed for at se og oprette events, der er relevante for et bestemt område, eller for alle “Sfærer” på en gang. Vores tre lokalgrupper er lokaliseret i København, Aarhus og Sydfyn, derfor hedder vores sfære sådan, men man er meget velkommen til at oprette events der foregår andre steder, og så vælge den eller de sfærer det giver meningen det bliver vist i. F.eks. kan et folkekøkken i Roskilde sagtens sendes ud i Københavner-sfæren og en demonstration i Viborg kan sendes ud til Aarhus-sfæren eller i alle tre, hvis det en er landsdækkende mobilisering. Hvis du bor I Ålborg, Malmø eller et tredje sted og gerne vil starte en lokalgruppe, så kontakt os meget gerne!

Der er også nu en mulighed at importere hele eller dele af Duk Op automatisk fra sitet til f.eks. din private kalender via ICS og RSS. Du kan også bruge dem til at lægge Duk Op begivenheder ind på din egen hjemmeside. Det er det, som Konfront gør lige nu. Se forsiden www.konfront.dk – god stil!

Med den nye side kan vi igen, udvikle løbende på siden. Vi har mange planer og drømme om forbedringer. Hvis man har idéer til nye funktioner eller oplever bugs, så bliver vi meget glade for at høre fra vores besøgende og brugere!

Kom også meget gerne til vores lanceringsreception! Duk Op 2.0 skal selvfølgelig fejres. Derfor er du og dine kammerater inviteret til reception den 3. maj kl 16.30. Se www.dukop.dk for begivenheder. Dér kan vi skåle sammen, præsentere den nye side og du kan få nogle af de flotte plakater og klistermærker med til ophæng steder du kommer.

 

 

Der er ikke flere tekster