Oversættelse: CYBERPUNK – antirepressionsmanual***

Sikkerhedsredaktionen på Konfront har fået fingre i det svenske zine “Cyberpunk – antirepressionsmanual, version 2, 2018”, og vi er ret vilde med det! Zinet er et 5mm tykt hæfte med seje guides og forklaringer på alverdens aspekter af sikkerhed vedrørende digital aktivitet. Vi kommer løbende til at udgive oversættelser af særligt udvalgte kapitler. 


Vi kan ikke føje og forhandle os frem til det klasseløse samfund. Det har historien lært os. I vores kamp for at smadre kapitalismen, rive nationalstatens mure ned og bekæmpe alle former for fascisme, har vi fået mange fjender

I dag retter angrebene sig også mod vores teknik, en akilleshæl for mange aktivister. Når computere og mobiltelefoner beslaglægges af politiet og når fascister nu kortlægger os på nettet, må vi være forberedte.

Denne bog beskriver teknikker, rutiner og værktøj du og din gruppe kan bruge for at få teknologisk overhånd. Vi gennemgår hvordan du vælger stærke kodeord, hvordan man bruger engangs-telefoner sikkert, hvordan du krypterer din computer og meget mere.

Alle beskrivelser er specifikt tilpassede til hvordan politi og fascister arbejder i Sverige i dag.


1.0 INTRO

2.0 GENERELT

3.0 MOBIL

4.0 KRYPTO

5.0 INTERNET

Der er ikke flere tekster