Boykot nazihotellet: Comwell lægger hus til nazikonference***

200 nynazister fra partiet Alternativ för Sverige indtager på lørdag Comwell konferencecenter på Vestamager.


I Sverige er de organiserede nazister blevet afvist overalt og har derfor valgt at flytte deres valgkonference til København. Ifølge Researchkollektivet Redox vil de svenske nazister gennemføre deres konference på Comwell Konferencecenter, der er en del af Bella Center-komplekset på Vestamager. Efter konferencen er der middag og fest samme sted. Partiet har desuden formidlet mulighed for, at medlemmerne kan overnatte på et af de hoteller, der også ligger i messe- og konferencekomplekset.

LÆS OGSÅ: 200 svenske nynazister og ultranationalister på vej til København

Comwell Konferencecenter er blevet gjort opmærksom på, at lørdagens konference afholdes af svenske nazister. Comwells presseansvarlige oplyser til Redox, at der ikke iværksættes nogen særlige forholdsregler i forbindelse med mødet, men siger, at hvis der er nogen af de ansatte med minoritetsbaggrund, som ikke har lyst til at arbejde på dagen, så finder hotellet “en løsning på det”.

Hvad kan du gøre?

Spred budskabet og gør konferencen til en lortesag for Comwell. Du kan ringe til Comwell på 70 274 274, skrive til dem på info@comwellconferencecopenhagen.dk eller give dem en lorteanmeldelse på Facebook og Trustpilot.

Revolutionære Antifascister mobiliserer til modstand

På facebook mobiliserer Revolutionære Antifascister til moddemo og skriver blandt andet: I Sverige er de organiserede nazister blevet afvist, og det er vores mål, at de skal føle sig mindst lige så uvelkomne i København! Vores by skal ikke agere platform for, at de kan udvikle deres hadske politik!

Tiden er knap! Find sammen med din affinity-gruppe og mød op foran Comwell konferencecenter kl. 14.30 på lørdag. Vær mobile, snør løbeskoene og hold jer i området omkring Comwell eller søg ind i bygningen og forstyr arrangementet på andre kreative måder.

Åbent infomøde om modstand mod nazisternes konference finder sted på torsdag d. 14/3 kl. 18-19 i BumZen, Baldersgade 22, 2200. Spred ordet!

Se facebookeventet her

Der er ikke flere tekster