Billedserie: Close The Deportation Camps***

Lørdag den 28. maj drog vi igennem gaderne for at demonstrere imod de stadig bestående lejre i Danmark. Medarrangørerne var blandt andet Hand by hand – Avnstrup, Black Lives Matter Denmark, Close the Camps DK, Folkebevægelsen for asylbørns fremtid, Folkets Hus, Syrisk Forening i Danmark – SFD, No Deportations DK, Luk Ellebæk / Close Ellebæk og Velkommen til flygtninge – Nej til umenneskelig flygtningepolitik.

Billedserie af SEPIOL under tekst

Demobeskrivelsen:

AFSKAF LEJRENE, STOP ALLE UDVISNINGER

Danmark har fået ny udlændinge- og integrationsminister, vi har samme kritik! Vi fortsætter med at protestere mod jeres umenneskelige politik!

Danmarks udlændingepolitik adskiller vores familier, placerer os i lukkede fængsler og fjendtlige lejre, tvangsudviser os til steder hvor vi ikke er i sikkerhed eller hvor vi ikke har nogen fremtid. Stop med at bringe vores liv i fare!

I april tvangsudviste Hjemrejsestyrelsen sammen med politiet og Røde Kors en mor og sine to ældste børn. Moren blev fastholdt med ansigtet mod asfalten af fire betjente. Flere øjenvidner fortæller, at hun fik en indsprøjtning med bedøvelse mod sin vilje. De blev adskilt fra familiens far og yngste barn på kun 1,5 år. Nu er FN grebet ind og familien er samlet igen. Familien fortjener ro og tryghed, og skulle aldrig være udsat for vold og adskillelse!

I starten af maj frihedsberøvede politiet en ung mand i Ellebæk. Han er ikke kriminel, men alligevel har han før tilbragt 16 måneder i fængslet. De danske myndigheder vil ikke anerkende at han er offer for tortur. Han er nu blevet deporteret til et land, hvor han er i livsfare. Han fortjener frihed og beskyttelse!

Vi protesterer mod den fjendtlige og voldelige politik, der gennemtvinger racistisk eksklusion. Vi viser solidaritet med alle, der bliver nedbrudt, kriminaliseret, ekskluderet og tvangsudvist! I fortjener en fremtid i sikkerhed!

Krav:
– STOP ALLE TVANGSUDVISNINGER
– LUK ELLEBÆK
– LUK KÆRSHOVEDGÅRD
– LUK SJÆLSMARK
– LUK AVNSTRUP

 

Der er ikke flere tekster