Palæstina: Boykot VM kvalifikationskampen Danmark-Israel***

I takt med at Israels forbrydelser mod palæstinenserne bliver stadig mere synlige – takket være de moderne medier og en hastigt voksende Palæstina-solidaritetsbevægelse – satser apartheidstaten Israel stadig mere intenst på at brande sig som en normal og human stat.


Af demogruppen ’Giv Israel der røde kort’

Især inden for områder som sport, kultur, seksuelle spørgsmål og miljøspørgsmål. Ved at markere sig ’progressivt’ på disse bløde områder håber den zionistiske stat at fjerne fokus fra sin brutale koloniserings- og apartheidpolitik i forhold til palæstinenserne – det man kalder Whitewashing, Pinkwashing eller Greenwashing.

Når apartheid-Israel deltager i Eurovision, Filmfestivaler, Tour de France, OL og andre internationale begivenheder bidrager det til at skabe et billede af Israel som en normal og legitim stat – på linje med andre stater. Men Israel er ikke en normal stat. Israel er en besættelsesmagt der siden 1948 har koloniseret Palæstina under parolen ”Mest muligt palæstinensisk jord og færrest muligt palæstinensere”.

Når det internationale fodboldforbund FIFA lader apartheid-Israel deltage i VM, bryder FIFA med sine egne vedtægter der forbryder racisme og apartheid!

Giv Israel det røde kort!

Tirsdag den 7. september skal der efter planen spilles VM kvalifikationskamp i Parken mellem det danske og israelske herrelandshold i fodbold.

Alle retfærdighedselskende mennesker og Palæstinavenner må vise deres protest og modstand mod gennemførelse af denne kamp. Vi må vise at det israelske hold, der repræsenterer staten Israel og dermed kolonisering, racisme og apartheid, ikke er velkommen her. Vise at vi er mange som solidariserer os med det besatte palæstinensiske folks befrielseskamp.

Det kan man bl.a. gøre ved at sende protest-mails til DBU (Dansk Boldspil Union) på mailadressen: dbu@dbu.dk gerne med overskriften ”Giv Israel det røde kort”. Eller ved at møde op til demonstrationen:

”Giv Israel det røde kort”, tirsdag den 7. september kl. 19 ved Vibenshus Runddel Metrostation, Jagtvej 180, 2100 København Ø – Der vil være talere, musik, flyers og bannere.

Der er ikke flere tekster