Tale: Børnemagts tale til antifascistisk 1. maj***

Børnemagts tale til antifascistisk 1. maj, Talen blev holdt til antifascistisk 1. Maj i Fælledparken.


Jeg hedder S

og jeg hedder G

og vi kommer fra Børnemagt

Men hvad er børnemagt egentlig?

børnemagt er en gruppe af unge mennesker der stikker ud fra systemet.

Vi er de børn som har nægtet at tro på alt det bullshit staten har prøvet at bilde os ind fra vi blev født.

Staten bryder sig ikke om børn der ikke retter sig ind og holder sin kæft, men det er os, vi er de børn.

For et år siden stod vi i Folkets park og nu har vi endelig muligheden for at samles her bag søen i Fælledparken igen.

Og der stadig mange kampe der skal tages!

Det er f.eks. vigtigt at snakke om hvordan nutidens børn har det mentalt. Vi er trods alt dem der skal føre ordet videre, og hvis man spørger sjollerne på borgen skal de jo ikke være lige så “fucked” som dig og mig. Men de kan jo starte med at gøre den offentlige psykiatri mere tilgængelig.

Det kan ikke være rigtig at vi skal betale 30.000 kr for en udredning på en privatklinik, og hvis der ikke er råd til dette, skal man vente 40,000 år at kunne komme ind på den offentlige psykiatri, som er konsekvensenaf at leve i så fucked et samfund.

Som barn i arbejderklassen vil det aldrig være muligt at betale for en privat behandling, grundet arbejdsvilkår, overenskomster, og løn.

Og her kommer lige en anden ting du må gerne smide op i røven. Du kan ikke fortælle unge drenge at staten må tage deres dunjakker og ure uden at forvente at få backlash, så ripper vi bare dine klamme lilla gucci fløjlskjoler og prada sko. Det ville kunne erstatte mindst 3 udredninger til børn som har brug for det.

 

Ghetto loven er derudover heller ikke noget at råbe hurra for …..

De udsatte boligområder skaber idag et hjem for mangfoldigheden. For i de områder er der plads til arbejderklassen, børnefamilier, invandrerfamilier, den ældre generation og meget meget mere.

Men dette er desværre ikke længere en realitet. For nedrivningen af disse områder er allerede igangsat.

Ghettoloven er ikke kun et racistisk udspil fra regeringen men også en lov der direkte modsiger den grønne klimapolitik de så tit snakker om at de fører

Og til dig Mette Frederiksen som udtaler sig som børnenes statsminister og som der engang kæmpede for at ændre på et system som du nu er i dag er med til at håndhæve. Det kan du godt stikke langt op i endetarmen for du har ikke engang været tæt på at få børn og unge til bare at få det en lille smule bedre…..

 

God 1. Maj fra Børnemagt!

 

Der er ikke flere tekster