Medier: Antifascistisk Forum søger skribenter***

Antifascistisk Forum er et tidsskrift der i løbet af de sidste 13 år har sat fokus på modstandsbevægelsen under anden verdenskrig, antiracistisk arbejde i dag og blandt andet kritiseret regeringens terrorlovgivning. Tidsskriftet udgives i samarbejde med Horserød-Stutthof foreningen, der arbejder antifascistisk og kæmper for at de internerede politiske fangers skæbner under besættelsen ikke skal blive glemt.

I år har Emil Olsen (murer og revolutionær fagforeningsmand) overtaget redaktionen af tidsskriftet i samarbejde med historiker Albert Scherfig.

“Call for Papers: antifa.forum2021:01

Antifascistisk Forum beskæftiger sig med antifascisme og ønsker at bekæmpe fremmedhad og racisme.

Vores første udgave som ny redaktion kommer ikke til at have et bestemt tema, men teksterne skal forholde sig til antifascisme.

Måske vil du skrive om regeringens racistiske asyllovgivning? Eller en historiske tekst om politiske flygtninge i 1930’erne? 

Måske vil du skrive om hvorfor antifascisme også handler om at arbejde på at omstyrte kapitalismen? 

Måske vil du skrive om hvad vi har lært af protesterne mod R. Paludan? Eller om hvorfor Black Lives Matter har fortjent Nobels Fredspris? 

Måske har du et perspektiv på retssagen mod Gylden Daggry? Eller du har erfaringer med at bekæmpe racisme på din skole eller din arbejdsplads? 

deadline 29 marts 2021. Indlæg må maks være på 6000 ord.
find os på antifascistisk-forum.dk

Der er ikke flere tekster