Antifascistisk Aktion: Alt-Right fascisterne kravler ud af internettets kloakker – Vi kalder til moddemo på lørdag!***

Alle på gaden! Lørdag den 12. oktober samles nationalister, nynazister og andre strømninger fra det alleryderste højre, når Scandza Forum for anden gang afholdes i København.


Af Antifascistisk Aktion

Men det bliver ikke uden modstand! Vi mødes i Folkets Park den 12. oktober klokken 10:00, hvor vi herefter sammen tager til Scandza Forum.

Vær mobile, snør løbeskoene eller kom og råb. Der vil både være en samlet demonstration eller mulighed for at yde modstand på andre kreative måder.

Scandzas adresse holdes hemmeligt for deltagerne indtil sidste øjeblik for at undgå protester fra moddemonstranter. Men det stopper os ikke fra at finde dem.

Hvem kommer?

Selvom Scandza Forum forsøger at undgå offentlig opmærksomhed, lykkes de med at samle et bredt spektrum af den udenomsparlamentariske højrefløj. Konferencen samler alt fra alt-right og deres tastatur-fascister over Rasmus Paludan til erklærede nationalsocialister og antisemitter. De kommer fra Skandinavien, resten af Europa og USA.

Greg Johnson, der er en af den internationale Alt-Right bevægelses hovedpersoner, skal tale til konferencen. Han kommer helt fra USA for at sprede sin ideologi, der blandt inkluderer at udvise alle jøder fra USA. I år har konferencen temaet “National populisme”.

København skal ikke være helle for Skandinaviens fascister

Det er ikke første gang, at Scandza Forum afholdes i København og i foråret afholdte Alternativ for Sverige (AFS) deres partikonference i København forud for EU-parlamentsvalget. Vi ser dermed en tendens til at højreradikale fra andre skandinaviske lande søger ly i Danmark, hvor de håber på, ikke at blive mødt af samme politiske modstand fra civilsamfundet.

AFS har f.eks. oplevet ikke at kunne finde lokaler til sine møder i Sverige, da meddelelsen fra private konferencesteder har været at fascister ikke var velkomne eller at deres reservationer var blevet annulleret. Flere svenske kommuner og lokalpolitikere har også afvist at huse højreradikale grupper for at sikre trygheden for alle borgere og brugere af stederne.

Opfordring til konferencesteder og medarbejdere

Når konferencesteder giver plads til fascister, fratager de alle de mennesker, der ikke passer ind i fascisternes verdensbillede, deres tryghed. Hvis de danske konferencesteder vil være mangfoldige og inkluderende, bør de afvise antisemitter og fascister.

Arbejder du på konferencestedet, hvor Scandza bliver afholdt på lørdag, så opfordrer vi dig til at tippe os om lokationen på vores hotline – 21 84 34 32.

Tre grunde til at du skal dukke op til demo

1. Tastatur-fascisterne fra Alt-Right forlader sjældent internettets kloakker. Vores demonstration er en unik mulighed for at vise dem, at i dagens lys er vi mange og de er få.

2. Der er en stor sandsynlighed for at nyfascisterne fra Generation Identitær dukker op til Scandza Forum. Identitærs aktioner varer ofte under to minutter og de har endnu ikke turde at afholde demonstrationer.

3. Lad os vise fascisterne, at de kan forvente den samme modstand i Danmark, som i Sverige.

Der er ikke flere tekster