Blog: Adbust galleri FV19***

Party Rebels har i denne valgkamp en adbust konkurrence hvor vi deler og udstiller de mest kreative, sjove, destruktive og omfattende adbusts folk folk er faldet over. Nedenfor er et galleri over de bidrag der indtil videre er indsendt til os.


Eftersom vores facebook og instagram er blevet slettet uden forklaring kan man deltage i konkurrencen ved at indsende billeder af de adbusts du kommer forbi. Du kan sende dem til vores mail. eller finde os på gaden og give os dem over signal.

Læs mere om vores regler, kategorier og premier på dukop.dk 

Her har kunstneren haft en særdeles flot og kreativ omgang med den konservative Kuzma Pavlov Jensen.

Den er nomineret i kategorien Mest Kreative Adbust.

Alt skal ikke handle om valget! Her er det beboerne i Mjølnerparken der bruger adbusts til at sige fra overfor privatiseringer og tvangsflytninger. Hele idéen med almene boligorganisationer er at beboerne selv for demokratisk medindflydelse på hvad der skal ske med deres boligområder. Men det skider hovedorganisationen BoVita på og tromler beboernes ønsker til fordel for et hurtigt cash grab der gør byen dyrere for almindelige lejere. Fuck dem!

Den er nomineret i kategorien Mest Kreative Adbust


Vi opfordrer som sagt overhovedet ikke til den slags. Ikke mindst af miljøhensyn! Men videoen overholder konkurrencens regler. Den her ryger i kategorien Mest Destruktive.

Her er det Dansk Folkepartis Peter Skårup der udsættes for en grov krænkelse.

Det ryger i kategorien Sjoveste Adbust.


Nogen gange siger en sang mere end tusind ord. F.eks. denne reference til Eifel 65s 90’erhit I’m Blue  En smuk kommentar til socialdemokratiets højredrejning.

Vi har desværre ikke en kategori for bedst oprydte hærværk. Ellers ville fotografen bag dette billede af en oprydning på Blågårds Plads klart være en god kandidat.

 

Når politikerne engang har ødelagt verden. Er det her måske den eneste måde at holde varmen på!

Den nomineres til kategorien Mest Destruktive.

Der er ikke flere tekster